Натуральні лляні сукні та їх особливості

2142 0

У світі не знайти більш жіночного предмета гардероба, ніж плаття з натуральної тканини. Саме на цьому напрямку фокусують сьогодні увагу як виробники, так і споживачі. За натуральність і екологічність сьогодні юні дівчата, дорослі та літні дами. Деякі скажуть, що натуральні лляні сукні не відповідають віянням сучасної моди, вони не підходять для ділової леді, а вже тим більше для вечірнього вбрання і офісу. Не поспішайте з висновками, адже льон як був, так і залишається родзинкою будь-якого сезону, починаючи від тих часів, коли одяг з льону був показником розкоші в Стародавньому Єгипті, а самі полотна використовувалися в якості грошової одиниці і навіть для поховання знаті.

Одяг з льону - це символ чистоти, вона служить оберегом і захистом від різних хвороб і пристріту.

Що собою являють сукні з льону?

Плаття з льону - це модні, практичні, стійкі до зносу наряди, вони прекрасно тримають форму, приємні на дотик і легкі в догляді. Для їх виробництва використовується льняна тканина з яскраво вираженою фактурою, гладкою поверхнею і матовим блиском, яку отримують з волокон рослини сімейства льонових. Сама тканина має сірий або матовий відтінок, проте її відбілюють і забарвлюють в різні кольори. До неї не додають синтетичні або штучні вкраплення, тому готовий матеріал виходить повністю екологічним. Чим більш гладка і тонка поверхня готової тканини, чим менше у неї вузликів в переплетенні, тим вище її якість. Незважаючи на те, що лляна тканина для суконь дуже тонка, вона надовго зберігає свою міцність. А її здатність забезпечувати природну терморегуляцію організму врахована при розробці літньо-осінніх моделей.

До переваг суконь з льону можна віднести наступні властивості самої матерії:

  • Екологічна безпека. Результати сучасних досліджень свідчать, що чисто лляне полотно є екологічним матеріалом, він не містить шкідливих хімічних речовин, не подразнює шкіру, не викликає нейродерміти, діатези та інші алергічні реакції організму;
  • Хороша повітропроникність і висока теплопровідність лляних суконь благотворно впливають на терморегуляторний механізм організму, виключаючи рясне потовиділення при високих навантаженнях і охолоджуючи температуру тіла на 3-5 °С в особливо жаркий літній період;
  • Довговічність. Жоден інший матеріал не може зрівнятися з льоном за експлуатаційними характеристиками. Вироби з льону гігроскопічні, мають низьку електризуємість, добре носяться, легко перуться, стійкі до тертя і багаторазових вигинів;
  • Лікувальні властивості. Існує думка, що цілющі властивості волокон передаються через тканину людині, підвищуючи імунітет, поглинаючи вільні радикали і висушуючи поверхню шкіри при ушкодженнях.

Які моделі суконь можна зшити з льону?

Скажемо чесно, що льон - дивовижний матеріал, який піддається будь-якій обробці. Він легко кроіться і драпірується природним чином, що дозволяє створювати різні збірки і безліч складок в області талії, стегон, плечового пояса. Так, як тканина добре тримає форму, драпірування виходить дуже об'ємним і красивим, і саме в сукнях проявляється вся її принадність.

Лляна тканина дозволяє формувати будь-яку довжину суконь, це може бути елегантне максі, міді або спокусливе міні. А якщо говорити про фасонах, то звичайно ж, тут присутні великі перспективи: льон дає можливість кроїти і шити строгі футляри, вечірні сукні з довгими рукавами, сарафани, сукні-сорочки та сукні-туніки, пишні сукні та сукні в стилі бохо.

Структура тканини така, що її можна декорувати воланами, рюшами, вишивками, місткими карманами, оборками.

Дивує і колірна гамма матеріалу, тому купити лляне плаття можна як спокійних тонів, так і самих яскравих забарвлень, включаючи різні принти.

Чи можна купити натуральні лляні сукні онлайн?

Як не дивно це прозвучить, але сьогодні електронні покупки стали досить звичним явищем. Не є винятком і натуральні лляні сукні від виробника. Завдяки зручній системі пошуку можна уважно розглянути кожну модель в каталозі і всі її декоративні елементи, задати потрібний розмір та інші важливі для покупця параметри. Як у будь-якого магазину, інтернет-магазин має досить великий асортиментний ряд, в якому кожна дівчина чи доросла жінка зможе підібрати найбільш яскравий для себе фасон, колір і стиль.

Завдяки тому, що продукція, представлена ​​на нашому сайті, розроблена українським брендом "LEN", вона відповідає високим стандартам якості і має доступну ціну. Ми є виробниками, тому контролюємо не тільки всі етапи виробництва, а й відправку замовлень в будь-який регіон країни. У нас діє Закон України "Про захист прав споживачів", згідно з яким ви зможете повернути товар в зазначений законом термін.

Натуральні лляні сукні та їх особливості
4.33/5
28
Коментарі (0)

Схожі статті